Een offerte aanvragen

Grote bestelhoeveelheden

We leveren grote bestelhoeveelheden vanaf 100 stuks tot 10.000 stuks. Onze klantenservice ontvangt graag uw verzoek. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Polymeer Schroeven

We leveren een breed scala aan verschillende kopstijlen en maten in verschillende hoogwaardige materialen op basis van polymeren, van PPS tot keramiek. Vul gewoon het onderstaande formulier in en geef aan welk materiaal en welke schroef/bevestiger u nodig heeft, dan nemen wij contact met u op.

Bevestigingen op maat

We kunnen klantspecifieke bevestigingsartikelen leveren vanaf de eerste ideeën tot en met het ontwerp en de productie met onze vertrouwde fabrikant van hoge kwaliteit.

Gecontracteerde levering

Een veelvoorkomend probleem voor bedrijven zijn de lange levertijden van PEEK- en hoogwaardige polymeerbevestigers als gevolg van logistieke of fabricageproblemen. Wij hebben een groot assortiment bevestigingsartikelen op voorraad in het Verenigd Koninkrijk voor snelle levering. We kunnen in de loop van uw project op contractbasis leveren om ervoor te zorgen dat uw polymeerbevestigers de levertijden niet verlengen.

Vul het onderstaande formulier in voor informatie en een offerte voor uw aanvraag.

Vermeld alstublieft:

Bedrijf

Productgegevens (koptype, grootte en lengte)

Benodigde hoeveelheid (stuks)