Onderdelen op maat

Polymeeronderdelen vervaardigd volgens uw specificatie

Onbeperkte mogelijkheden. We bieden ontwerp, advies en productie van polymeercomponenten.

High Performance Polymer levert niet zomaar 'standaard' polymeercomponenten, ons ervaren team heeft achtergronden in engineering, van het programmeren van CNC-machines tot het ontwerpen van hooggespecificeerde componenten voor gebruik met deeltjesfysica.

Daarom zijn wij de aangewezen plaats voor op maat gemaakte polymeercomponenten. Ons team ontwerpt de vereiste component(en) en werkt volledig transparant samen met de klant om ervoor te zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan. Tijdens het hele proces werken we volgens de ISO9001-specificatie om te garanderen dat er componenten van uitzonderlijk hoge kwaliteit worden geproduceerd die aan alle eisen van de klant voldoen.

Vervolgens blijven we een uitzonderlijke transparante klantenservice bieden totdat de op maat gemaakte polymeeronderdelen aan de klant worden geleverd.

Wat houdt onze onderdelenservice op maat in?

Binnen onze op maat gemaakte componentenservice bieden we het volgende aan (let op: onze service wordt afgestemd op de wensen van de klant, daarom zijn sommige aspecten van deze service mogelijk niet nodig).

  • Volledig productbeheer van ontwerp tot productie en levering (indien nodig).
  • 3D-modellering en tekeningen gemaakt volgens klantspecificatie
  • Productie (CNC-verspaning/spuitgieten enz.)
  • Verpakking (op maat gemaakte verpakkingsoplossingen waarmee onderdelen kunnen worden gegroepeerd voor eenvoudige assemblage).
  • Levering (alle onderdelen op tijd geleverd volgens de eisen van de klant).

Neem contact op voor meer informatie

Onze op maat gemaakte componentenservice is flexibel en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van onze klanten. Wilt u meer informatie over deze service, neem dan contact met ons op via de onderstaande link.

Neem contact met ons op