Geeft als resultaat

We hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 30 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via sales@highperformancepolymer.co.uk. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over retourzendingen op Sales@highperformancepolymer.co.uk.


Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.


Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals aangepaste producten (zoals speciale bestellingen) Neem contact met ons op als je vragen of zorgen hebt over je specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retouren accepteren op uitverkoopartikelen.


Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren en zodra de retournering is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We brengen je op de hoogte zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.