What Head Types do PEEK Screws come in? - High Performance Polymer-Plastic Fastener Components

In welke koppen zijn PEEK schroeven verkrijgbaar?

Er zijn verschillende soorten koppen voor PEEK-schroeven, waaronder:

PEEK Platkopschroeven: Dit type kop heeft een vlakke bovenkant en een taps toelopende onderkant, en zit vlak met het oppervlak wanneer het geïnstalleerd is.

PEEK Schroeven met ronde kop: Dit type kop heeft een afgeronde bovenkant en een taps toelopende onderkant, en zit bij montage boven het oppervlak.

PEEK Panhead schroeven: Dit type kop heeft een afgeronde bovenkant en een vlakke onderkant, en zit bij het installeren boven het oppervlak.

PEEK Spantkopschroeven: Dit type kop heeft een laag, breed profiel en een vlakke onderkant, en zit bij montage boven het oppervlak.

PEEK Fillister head Screws: Dit type kop heeft een licht afgeronde bovenkant en een cilindrische onderkant, en zit bij montage boven het oppervlak.

PEEK Kaaskop SCHROEVEN: Dit type kop is vergelijkbaar met de vulkop, maar met een kleinere kophoogte en een cilindrische onderkant, en zit bij montage boven het oppervlak.

PEEK Knopkop SCHROEVEN: Dit type kop heeft een laag profiel en een afgeronde bovenkant, en zit bij montage gelijk met het oppervlak.

PEEK ZeskantsCHROEVEN: Dit type kop heeft zes vlakke zijden en een cilindrische onderkant, en zit bij montage boven het oppervlak.

PEEK INBUSSCHROEVEN: Dit type kop heeft een zeskantige uitsparing in de bovenkant en een cilindrische onderkant, en zit bij montage vlak met het oppervlak.

PEEK Dopschroeven: Dit type kop heeft een afgeronde bovenkant en een cilindrische onderkant, en zit bij montage boven het oppervlak.