What does GF30 and GF60 mean with Polymer Screws? - High Performance Polymer-Plastic Fastener Components

Wat betekenen GF30 en GF60 met polymeerschroeven?

GF30 en GF60 zijn aanduidingen die het percentage glasvezels aangeven dat is toegevoegd aan de polymeerhars waarmee de schroeven zijn gemaakt. GF staat voor "glasvezel" en het getal erna geeft het percentage glasvezels aan dat is toegevoegd aan de polymeerhars.

GF30 schroeven hebben 30% glasvezels toegevoegd aan de polymeerhars en GF60 schroeven hebben 60% glasvezels toegevoegd aan de polymeerhars. Deze toegevoegde glasvezels verbeteren de sterkte, stijfheid en maatvastheid van de schroeven, waardoor ze geschikter zijn voor toepassingen met hoge prestaties en hoge temperaturen.

GF30 schroeven zijn geschikt voor toepassingen met lage tot gemiddelde prestaties, terwijl GF60 schroeven meer geschikt zijn voor toepassingen met hoge prestaties en hoge temperaturen.

Het is belangrijk om te weten dat GF30 en GF60 slechts voorbeelden zijn, verschillende fabrikanten kunnen een ander percentage glasvezels gebruiken en ook verschillende polymeerharsen. Het belangrijkste om te overwegen is welke eigenschappen de schroef heeft om te voldoen aan de specifieke toepassing waarin het wordt gebruikt.