PEEK Tubing for HPLC and GCMS - High Performance Polymer-Plastic Fastener Components

GLUUR Buizenstelsel voor HPLC en GCMS

GLUUR (polyetheretherketone) buizenstelsel wordt wijd gebruikt in Hoge prestatie Vloeibare Chromatografie (HPLC) en Gas Chromatografie-Massaspectrometrie (GC-MS) wegens zijn uitstekende chemische weerstand, stabiliteit op hoge temperatuur, en lage extraheerbare eigenschappen. GLUUR buismateriaal is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, elk met specifieke eigenschappen en toepassingen die zijn afgestemd op de uiteenlopende eisen van deze analytische technieken.

Bij HPLC en GC-MS hangt de keuze van de PEEK-slang af van factoren zoals debiet, druk, compatibiliteit met oplosmiddelen en kolomafmetingen. Laten wij de verschillende types en de grootte van GLUUR buizenstelsel onderzoeken die algemeen in deze analytische methodes worden gebruikt:

  1. Standaard GLUUR Buizenstelsel: Dit type van GLUUR buizenstelsel is het algemeenst gebruikt en is geschikt voor toepassingen voor algemeen gebruik. Het stelt uitstekende chemische weerstand tentoon en kan hoge druk en temperaturen weerstaan typisch ontmoet in HPLC en GC-MS systemen. Het standaard GLUURbuizenstelsel komt in diverse grootte die zich van 1/32 duim aan 1/8 duim buitendiameter (OD) uitstrekken om verschillende stroomtarieven aan te passen.

  2. Microbore GLUUR Buizenstelsel: Microbore GLUUR buizenstelsel wordt ontworpen voor low-flow toepassingen in HPLC en GC-MS, waar de nauwkeurige en nauwkeurige steekproefbehandeling essentieel is. Het heeft een kleinere binnendiameter (ID) en een verminderde wanddikte in vergelijking met standaardbuizenstelsel. Het buizenstelsel met microboring is ideaal voor toepassingen die minimale steekproefverdunning en betere opsporingsgevoeligheid vereisen.

  3. Capillair GLUUR Buizenstelsel: Het capillaire buizenstelsel GLUURT biedt kleinste ID en dunste muren aan, makend tot het geschikt voor ultra-high-performance vloeibare chromatografie (UHPLC) en nano-LC toepassingen. Het capillaire buizenstelsel staat voor hoogst efficiënte scheidingen toe en laat het gebruik van kleine deeltjesgroottekolommen toe, resulterend in betere resolutie en gevoeligheid.

  4. Hogedrukbuizenstelsel van GLUUR: HPLC en GC-MS systemen die bij hoge druk werken vereisen vaak buizenstelsel dat deze veeleisende voorwaarden kan weerstaan. Het hogedrukbuizenstelsel GLUURT wordt versterkt met extra lagen of materialen om zijn classificatie van de barstdruk te verbeteren. Het wordt algemeen gebruikt in toepassingen waar de hogere tegendruk of de agressieve oplosmiddelen worden geïmpliceerd.

  5. GLUUR-met een laag bedekt Roestvrij staalbuizenstelsel: GLUUR-met een laag bedekt roestvrij staalbuizenstelsel combineert de sterkte en de duurzaamheid van roestvrij staal met de chemische weerstand van GLUUR. Dit buizenstelsel wordt gebruikt in toepassingen waar het buizenstelsel moet worden gebogen of worden gemanipuleerd zonder de stroomweg te compromitteren. GLUUR deklaag verstrekt een chemisch inerte oppervlakte, die steekproefinteracties minimaliseren en het risico van verontreiniging verminderen.

  6. Aangepast GLUUR Buizenstelsel: In sommige gevallen, kunnen de gespecialiseerde toepassingen van HPLC en GC-MS aangepaste PEEK buizenstelselconfiguraties, zoals buizenstelsel met meerdere lagen voor nauwkeurige oplosbare levering of opgerold buizenstelsel voor compacte systeemontwerpen vereisen. Customized PEEK tubing kan op maat worden gemaakt om aan specifieke eisen te voldoen, zodat optimale prestaties en compatibiliteit met de analytische opstelling gewaarborgd zijn.

Bij het selecteren van GLUUR buismateriaal voor HPLC en GC-MS is het essentieel om factoren zoals oplosmiddelcompatibiliteit, bedrijfstemperatuur, drukvereisten, debiet en kolomafmetingen te overwegen. Fabrikanten en leveranciers bieden een breed scala aan GLUUR buisopties om aan de specifieke behoeften van deze analytische technieken te voldoen, zodat wetenschappers hun chromatografische scheidingen kunnen optimaliseren en nauwkeurige en betrouwbare resultaten kunnen bereiken.